9/12/11

Wayfar chapter 2 begins here
Jag var på kulturnatten i Uppsala i helgen, sålde serier och umgicks med gott folk. I slutet av dagen lämnade vi till och med lite Comic Royale-böcker på Seriezonen! Så har man vägarna förbi och saknar en av våra böcker så finns de där till ett toppen-pris!

Inför kulturnatten filmade Erik, Joel, Daniel och jag in en kortfilm till nOOmaraton 2011 , där man alltså ska filma och klippa ihop en kortfilm på ett dygn och sedan skicka till tävlingen. Vi vann deltävlingen i Uppland och vi går vidare till finalen som äger rum i Stockholm den 24:e september. Mer info om det och filmen länkad här på bloggen så fort det finns!
I filmen finns det även musik av min bror David!

Jag vill också passa på att tipsa om Lagerkrantz som just har börjat recensera seriefanzin, och han har bland annat recenserat Efraims, Emils, Mirres och min Kioskvältare #1. Han skriver med mycket omsorg och kärlek, det märks att han lagt ner mycket tid på varje fanzin! Hoppa vidare dit och läs!

2 comments:

  1. Oooh, GALET snygg introsida! Den kompositionen är guld, är verkligen imponerad över grenverket och solen på himlen där :)
    Och tack för länkningen här Olov, jag blir glad! :D Ser framemot att se den där filmen, hoppas den kommer upp snart :)

    ReplyDelete
  2. Tack som fan Calle! :) Och klart du ska ha länk!

    ReplyDelete