9/19/11

Kortfilm - JAG TROR JAG ÄR FÖRFÖLJD

Här är vårt bidrag som vann semi-finalen i Uppland. Det visas igen på lördag den 24/9 på filmhuset i Stockholm klockan 14.15-17.00 (med paus) om man har vägarna förbi. Här kan man läsa mer eller klicka på bilden nedan för att se på filmen!

Temat var "signalfel", vi skulle bli klara på 24 timmar och filmen skulle innehålla ett gömställe, "på pakethållaren", en kiosk, bakelse, anslagstavla och tangenter.
 

5 comments:

 1. Grattis till semi-final vinsten! :D

  ReplyDelete
 2. Haha, grym film! Kul att se den! :D Det är så roligt att göra film! Jävligt fint gjord för att vara så inihelvete snabbt gjord! Du är lätt den bästa skådisen där också ;) O hälsa din brorsa att musiken i filmen var kick-ass!

  ReplyDelete
 3. Haha, vad bra! :) Gillar verkligen kameraarbetet och klippningen, riktigt tät stämning ni bygger upp!

  ReplyDelete
 4. Calle: Visst är det kul! Haha vad kul att du tyckte om den! Tjaa, jag syns mest i alla fall.. :P kvantitet före kvalité, det är mitt motto! ;P Ska hälsa brorsan, han blir nog glad!

  Martin: Kul att du gillade den! De är asduktiga Erik, Joel och Daniel, jätteroliga att jobba med! Kan inte du och killarna från DETET göra en 24h-film? Det skulle utan tvekan bli så jäkla bra! :D

  ReplyDelete