9/5/12

Wayfar sida 11 & 12
Hej! Hoppas ni har haft en toppenbra sommar! Det var ett tag sen, så här kommer två sidor.
Under kulturnatten i Uppsala på lördag sitter jag och säljer kort och serier med Tom, Kalle och Fredrik. Kul om vi ses!

5 comments:

 1. Fan vad gött att se lite mer wayfar! Verkar som många av oss tagit lite brejk från bloggandet i sommar - skönt att ha dig tillbaka :)
  Som vanligt är det jävligt snyggt - återigen väldigt bra av dig att du lyckas göra rena dialogbaserade sidor så väldigt roliga att läsa och titta på. Din textning är förresten jävligt snygg också - försöker själv öva på min nu.
  Han krullnissens frisyr också! Den måste antingen vara jävligt jobbig eller jävligt rolig att rita - eller kanske lite av båda? ;)
  Sorry för rörig jävla kommentar! :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tja Calle! Tack, kul att du gillar sidorna! :) Det är lite både och, men håret är lite som ett telefonklotter-mönster. Fastnar jag på nån bild så tar jag en paus och fortsätter på krullet! :P

   Grymt snygg stil du kör med på dina nya seriestrippar förresten! Ser väldigt proffsigt ut. Och din handstil är ju asmysig!

   Vi ses snart hoppas jag!

   Delete
  2. Haha, jag vill också ha telefonklotterhår! :P

   Tack så mycket Olov, roligt att höra! Skönt att handstilen funkar också - det blir så mycket mer personligt om man skriver själv. Känns som jag har en bit kvar till felfrihet, men gött att du gillar den :)

   Hoppas också att vi kan ses snart! :D

   Delete
 2. Woohoo! Jag är tillbaka! Otroligt länge sedan jag hade möjlighet att kolla upp saker och jag har äntligen tid och rum att luta mig tillbaka och läsa en av dom bästa serierna, Wayfar. Jag har en hel del att kolla genom.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej! :D Välkommen tillbaka! Jag har också tagit lite paus från internet, tar upp så mycket tid. Finns mycket för mig med att kolla ikapp! Tack för att du läser!

   Delete