4/10/12

Short film illustrations

14 comments:

 1. Oooh, najs Olov! Riktigt mustig känsla du fått till med färgerna och uttrycken! På ett sätt synd att några lämnades därhän, men jag förstår vad gäller pacet.

  Du har iaf fått mig att se ut som den elakaste jäveln på norra halvklotet! JÄVLAR! Jag blir ju rädd för mig själv haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jävlar, Calle - det där är INTE ett fejs man muckar gräl med, om man säger så. :P

   Delete
  2. Nej, jag menar det! Helt jävla galen! XD

   Delete
  3. Jag fick överdriva en massa för att få dig att se läskig ut! Det var också ett problem, hade nog sett ganska roligt ut om det gick från ditt verkliga utseende till det där spaceade uttrycket. Haha!

   Delete
 2. Mysiga bilder, Olov! Jag gillar verkligen känslan av rörelse i dom första bilderna, och det är helmysiga färger överallt. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Anna! Glad att känslan av rörelse kommer fram, det kämpar jag mycket med. Lätt hänt att det ser lite awkward ut när jag försöker få till fart i bilder. :P Typ "öh, varför står du med ena benet uppe i luften och flaxar med armarna"? JAG SPRINGER SER DU VÄL!

   Delete
 3. Shit, filmen har ju en riktigt obehaglig atmosfär! Speciellt när mannen reser sig upp och närmar sig kvinnan och barnet, "om jag måste, då...", där blir det riktigt läskigt. Bra musik också! Och era bilder i början funkar ju skitbra med resten. Jag blir grymt inspirerad av dina skuggningar :D

  Var förresten på SciFiBokhandeln och såg dina bilder, väldigt kul att se! Är speciellt svag för hårdingen med en cigarett i mungipan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kul att höra! Tack! :) Jag är själv en beundrare av dina penselsdrag. Menne med cigaretten hoppas jag trycks nånstans inom en snar framtid! Kul att du gillade den, det är en ny stil för mig. (skrivet från mobilen)

   Delete
 4. Wow, så du har gjort en film av detta? Wanna Zi it! Älskar denna lite possapokkalippzizka-stilen. Det kan du väl Olou! :)

  /Mark

  ReplyDelete
 5. Så borde vi göra Stalkerserier nån gång :)

  /Mart K.

  ReplyDelete
 6. SHit, nu hitta jag filmen! Fan så braa, härligt samarbete! Najs kläder ni hade då! Dom kom väl till pass där. Fortsätt såhär, detta var coolt, spännande och underhållande!

  /Mark

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glad att du gillar'n Mark! Det är verkligen lite stalker, i mindre skala och lite åt fantasy-hållet. Vi ville ha nåt att göra, det blev ett spontant projekt där vi tog en serie, plockade samman allt vi kunde hitta som liknade och filmade. Vore askul om vi fick möjlighet att göra mer sånt här i framtiden. Joel var på att göra nåt av stalker-manuset vi skrev ihop.(skrivet från mobilen)

   Delete
  2. Och vi borde lätt göra en serie tillsammans. :)

   Delete