1/25/12

Splash page

7 comments:

 1. Yeah! Snyggt! Ska bli så jävla najs att se dom infusade i filmen sen! :D snygg vinkel du fått till! En ganska lurig sådan måste jag säga, som du lyckats bra med :)

  ReplyDelete
 2. Mycket nice vinkel. Det ser också mer "gritty" ut än vanligt. Använt mycket pensel? :D

  ReplyDelete
 3. Tjenare kompis! Det var väldigt länge sedan jag skrev till dig och det var också väldigt länge sedan jag tittade runt bland mina favoritbloggar (känn dig träffad). Men det är kul att se att du verkligen inte har tappat stinget utan snarare forsätter att bränna på i utvecklingen och fortsätter att bli bättre och bättre. Det här är en väldigt snygg sida!

  ReplyDelete
 4. Tack Calle! Ja jag ser fram emot att se hur det blir jag med :D Vi börjar bli klara att ta en heldag klippning nu - sen får du se resultatet!

  Tack Alek! Kul att höra från dig som fått fram så mycket maffiga vinklar på sistone :) Jo, den här är det bara pensel och stålstift. Blir en helt annan grej än med tuschpennor! Har låtit penseln vara lite torr varstans i den här bilden.

  Tja Adam! Kul att höra från dig, jag har själv varit lite dålig på skriva i allmänhet. Blir lätt så att jag vilar från datorn under en längre tid, lägger upp lite bilder då och då. Men rätt som det är är jag pratglad igen! :P Värmer oerhört att höra det, tack kompis.

  Thanks så mycket Dave! ;)

  ReplyDelete
 5. Alltså, Olov. Myspys på ett utomordentligt smutsigt sätt - ursnygg vinkel, och rediga penseldrag! Underbart!

  ReplyDelete