11/28/11

Old Ghost sneak peek

Writer: Mark Bertolini (Breakneck)
Creative Consultant: Rolf Lejdegård (Blue Moth)
And I'm doing the page art. It's been a very fun and different challenge so far. Working with considerably less ink than usual to leave more room for color. Here's a little sneak peek!

Edit: added white gutters.

4 comments:

 1. Hej Olov! Borde skrivit här inser jag men det har inte blivit av! Coolt som fasiken det här, och jag tycker verkligen du behärskar färgläggningen! Den ser sådär härligt "redmalmsk" ut och passar skitbra ihop med stilen! Skulle vara kul att läsa pratbubblorna också (som jag antar att det ska vara här?). Stilen är väl kanske lite annorlunda mot vad du brukar - och det känns litegrann att du söker efter det rätta uttrycket, vilket jag tror kommer jättesnart för det ser ut som du är på helt rätt väg :) Så fräsigt att du arbetar med Bertolini och Lejdegård - hoppas det flyter på! :)

  Ny, snygg banner har du också! Keep it up! :D Ha det fint!

  ReplyDelete
 2. Tja Calle, tack för kommentaren! Det är 1-3 sidor kvar innan vi skickar vidare dem till textaren, då kanske jag lägger upp ett par här på bloggen så man får ett hum om vad det handlar om. :) Det här är något nytt för mig och visst söker jag efter det rätta uttrycket, jag är glad att du tycker det går åt rätt väg! :)

  Tack, din anda är ju med i bannern ;D vi har haft några möten och ska ha ett till nu i veckan då vi sätter oss skriver ner hur version 2 ska klippas. Vi verkar vara överens nu om det mesta, så det går framåt! Jag håller dig uppdaterad. Ha det bra! :)

  ReplyDelete
 3. Ja, det vore kalas att se lite text och se vad det rör sig om! Snyggt är det hursomhelst, och det blev fint med the white gutters :) blev lättare att urskilja rutorna!

  Gött att det går framåt med filmen också, och att ni verkar vara överens :) det är bara att dra iväg ett hojt sen när du vet om ni behöver mig :) ha det!

  ReplyDelete
 4. Tack Calle, du är go! :)

  Det kommer nog lösa sig med replikerna, vi kommer använda mycket av det som vi redan har spelat in. Med lite tur behöver varken du eller Anna kämpa er tillbaka för nyinspelning! :)

  ReplyDelete