8/3/11

Hopeless

Another update of comics! Hopeless is the second part of Restless, though it's an independet story that can be read with or without its prequel. The comic was printed in Comic Royale #5. Again there's no English yet, I'll make sure to update this post once the comic has been translated.
The third and last part goes by the working title *drumroll* Lifeless. Who da thunk it!

8 comments:

 1. Den är så bra! :D Tycker jättemycket om den! Skulle vilja se en hel film om den där prästen! :)

  Kul också med "Livlös"! Är den till 03:51 eller Comic#6 eller ingenting? :)

  ReplyDelete
 2. Tack Calle, du är för go! :D Så jäkla synd att du inte kan komma i helgen :( Hoppas det blir fler tillfällen snart. Och min bror vill köpa en 7 Oktober förresten! Jag kanske kan langa vid tillfälle :)

  Jag vet inte vad jag ska ha den till, men det skulle kunna bli sjukt om man tillämpade reglerna för 03:51 :P Ska fundera på om det skulle gå! Jag är i och för sig lite sugen på att göra nåt helt annat till den. Måste sätta mig och börja planera :)

  ReplyDelete
 3. Ja, det känns jättetråkigt! :( Jag hoppas på att vi får fler tillfällen att ses allihopa i höst dock! Hoppas ni andra får trevligt! :D Och kul att din brorsa vill ha en 7:e, självklart ska vi kunna ordna det!

  Haha, ja den skulle minsann spinna iväg lite om du la in alla de grejerna i din western :P Kul att höra att du iaf är pepp och ska försöka göra ngt till den!

  ReplyDelete
 4. Ja lätt! :D Jag funderar på att försöka få western att funka till 03:51, har inte slagit mig förr men det skulle kunna bli nåt kul av det :) Ska bolla runt lite och tänka efter!

  ReplyDelete
 5. Bra att det blev buffé! Jag ska nog också göra en lista med bloggtips, saknar från den gamla bloggen. Tackar! Vi ses i övermorrn! :P

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Hej! Jag måste (trots att jag inte har någon tid och måste springa till ett jobb) säga hur mycket jag gillar den här serien. Jag gillade första också väldigt mycket men den här är om möjligt snyggare. Några bilder i den här är fantastiska! En stor favorit är sista rutan på sida 6, när gumman sitter framför djuret och prästen är i siluett bakom. Den är riktigt riktigt bra. Klart bättre ide än jag hade haft om jag skulle ge mig på den scenen. En annan favorit är första bilden på samma sida. Det är riktigt snyggt med det till synes nästan lite förvridna perspektivet på grund av molnens böjningar. Du fick till väldigt mycket känsla i bilden med få medel. Mycket bra gjort. En annan bild jag tycker mycket om är den tredje på sida 4. Den lilla bilden av hur prästen fångar kvinnan han har skjutit. Hennes hållning i den (eller kroppens hållning) är riktigt bra. Känns verkligen att hon är helt avslappnad. Alltså död då..
  Och sen måste jag innan jag nu kastar mig ut genom dörren säga att jag verkligen tycker om iden på prästens perspektiv på varför han skjuter genom bibeln. Det var väldigt snyggt. Och det ögonblick då han och den gamla gumman pratar är också väldigt snyggt. Som att dom båda precis vet vad det är som händer. Det var snyggt. Bra gjort Olov.

  Faller utför trappan av stress.

  ReplyDelete
 8. Tack Adam för den detaljerade feedbacken! :) Blir asglad att höra att du lagt ner tid på att titta på bilderna. Hoppas du hann i tid dit du skulle! ;)

  ReplyDelete